Pages

Wednesday, 20 June 2012

"Suuri" ongelma..

Päätin tossa pari päivää sitten, että sit kun saan palkan meen parturiin. Sitä rahaa jää nimittäin sen verran koneen maksun jälkeenkin, että uskallan mennä :D

En nyt vaan oikein osaa päättää mitä näille haluisin loppujen lopuks tehä. Taino sen verran, että värjäys ja leikkaus. Kauheesti tekis mieli leikata taas lyhyeks (koska lyhyet hiukset♥), mutta toisaalta tekis mieli kasvattaa kun semmoset kunnon pitkät hiukset vois olla kivat. Nää on nyt vaan niin tyhmän pituset ja kauheen hankalat ja argh.

Väriin haluisin kans jotain muutosta eikä aina vaan jotain yksväristä kaupan väreillä. Koitin tossa vähän jotain googlailla, mutta ei siitäkään ollu kauheesti apua

Tämä:
Tämä:
Ja erityisesti tämä:

Kiinnitti mun huomion.Tykkään kaikista ihan kauheesti, mutta tuo alin on silti ehkä oma suosikki. Ei vaan taida oikein soveltua mun hiuksille, koska nää on ihan vammaset.. Vaihtoehtoja rajottaa vähän sekin, että nää on punaset atm., joten pitää blondata jos haluan jotain muuta väriä jotain tummia värejä lukuunottamatta ehkä.

Kauheen hankalaa D: Miten tääkin voi olla näin hankalaa.. Onneks mulla on aikaa miettiä, kun palkka tulee vasta 10.7.

Ja joo, en oo pahemmin kirjotellu, mutta ei mulla oo mitään kirjottamisen arvosta. Käyn töissä ja lagaan kotona lähinnä. Tääkin päivä menny lähinnä Rayman Originsia pelatessa, pyörähdin mä aamulla Tampereella katsastuttamassa auton. Ei muuten menny läpi, käsijarrun oikeessa puolessa ei oo pitoo ollenkaan ._. Eno kävi sitä kattomassa ja totes, että sen vaijeri mikälienee on niin huonossa kunnossa, että se tarttee vaihtaa.

No comments:

Post a Comment