Pages

Wednesday, 27 June 2012

Töitä, töitä ja vielä vähän töitä.

Kauheesti menny aikaa töissä nytten parin viikon aikana ja ens viikolla vielä olis ihan hirveesti vuoroja - sit helpottaa vähäsen. Tällä viikolla on ~50h töitä ja ens viikolla 44h hohhoijaa sanon minä. Mutta siitä saa paljon rahaa niin en valita.

Alkaa onneks pikkuhiljaa jalatkin tottuun tohon kaheksan tunnin jaloilla olemiseen niin ei enää nii kauheesti kipeydy.

Tänään onnistuin myöhästyyn töistä ekaa kertaa - huimat 4 minuuttia! Syy oli, että unohdin vaihtaa housut, kun lähdin töihin.. Jouduin siis palaan takasin kotiin hakeen oikeet housut ja vauhdilla takasin taas Ideaparkille. Siellä sitten, kun housujen kanssa saavuin perille huomasin, että oli väärät kengät jalassa.. No, niitä en lähteny enää  vaihtaan vaan juoksin lujaa töihin, kun soitettiinkin jo että vauhtia..

Ei oo tullu turhan terveellisesti elettyä, kun töissä syö aina sen yhen subin ja juo paljon kokista kun ilmasiks saa. Sitten vielä kotiin lähtiessä 0.5l kokis muki mukaan ja sen sitten juo vielä kotona iltadatistelun yhteydessä.. Mutta onneks töissä tulee kans liikuttua niin ei ihan hirveesti pääse lihoon. Käsivoimatkin kasvaa pullokaappia täyttäessä, kun ne pullolavat painaa niin perhanasti.

Mun Tomb Raider Trilogykin tuli viime torstaina! Pelasin sitä pikkusen sit illalla/yöllä, mutta en kauheesti uskaltanu, kun se olikin pelottavampi kun muistin. Juhannus tuli vietettyä Keuruulla Roopen ja parin kaverin kanssa, suunnitelmat vähän muuttu vielä keskiviikkona ja torstaina sitten ajeltiin Keuruulle mun töiden jälkeen. Oli ihan mukava juhannus (:

Mutta eipä tässä muuta, mulla ei oo nyt edes mitään kuvia kun ei oo tullu mitään otettua, joten saatte kärsiä pelkästä tekstistä. Voi tulla taas pitkä tauko seuraavaan postaukseen, kun tosiaan oon tosi paljon töissä.

No comments:

Post a Comment