Pages

Friday, 24 August 2012

Física o Química

Joo o.. Tuli tänään koulussa vähän seikkailtua YouTubessa ja törmäsinpäs "espanjalaiseen versioon Salkkareista". Se vaikutti niiiiin paljon paremmalta kun Salkkarit, joten kauheesti tekis mieli kattoa se läpi. Koko illan oon käyttäny niiden jaksojen ettimiseen, mutta ei sitten millään löydy juuri mitään. Jotain pieniä pätkiä YouTubesta, mutta niissäkään ei ole mitään tekstejä = ymmärrän sanan tai pari sieltä sun täältä..

No, sitten kävi mielessä että voisin tilata ne kaikki kaudet DVDllä, jossa ois vähintään enkun tekstit, mutta ei! On se nyt jumalauta, kun ohjelma on lopetettu viime vuonna vasta ja sitä ei voi sitten kattoa niin millään ilveellä. Ärsyttää niin paljon ettei mitään rajaa, voi kun nyt osais sitä espanjaa. Muutama vuosi sitten yritin käydä joillan kurssillakin iltasin, mutta ei siitä tullu oikein mitään kun opettaja oli vähän mitä oli.. Eikä nyt meidän koulussakaan pysty sitä sitten lukemaan ollenkaan. Huoh.

Mitähän ihmettä mä keksisin, että saisin ton katottua? Mietin, että voisin laittaa jollekin suomen telkkarikanavalle viestiä, jos ne vois ostaa luvat tohon ja esittää telkkarissa, mutta en sitten laittanu. En ollu varma voiko semmosen laittaa vaan palautteena vai miten, niin annoin asian olla. Ois ihan jees, jos noi sais edes DVD:lle Suomeen vähintään niillä enkun teksteillä, juoksisin pää viidentenä jalkama ostamaan ne heti. Tuossa sarjassa on vieläpä yks näyttelijä, johon tykästyin Serranon perhettä kattoessa niin se ei ainakaan auta tähän tuskaan, etten voi kattoa sitä..

Someone help me? Multa loppu ideat ja Google on koluttu läpi vaikka millä hakusanoilla.. Jostain foorumilta löysin jaksojen pätkistä dialogeja englannistettuna (meneekö se noin..?), mutta ois kiva tosiaan nähä ja ymmärtää ne jaksot kokonaisuudessaan..

Mutta, asiasta viidenteen. Tää viikko on ollu tooosi tylsä koulussa, maanantaina tehtiin jotain ihan ihme systeemiä koko neljä tuntia mitä oli koulua. Kai se oli maanantaina. No enivei, asennettiin siis yks ohjelma koneille ja sitte opettaja selitti pikkusen siitä jotain ja käski tehä harjotuksen. Hyvä sitten tehä sitä harjotusta, kun opettaja turhan paljoa ohjelman käytöstä kertonu. Tää ohjelma siis oli semmonen, millä pystyy kuvaan omaa tietokoneen näyttöö. Mun ja Nean videosta tuli tämmönen tosi upee:
Joo, leikin vaan Photarilla ja tallensin sen sitten :D Pikkusen jotain editointia siihen piti tehä, mutta eipä tuosta nyt mitään järkevää saanu aikaseks. Jossain vaiheessa kurssia tolla ohjelmalla pitäis sitten ilmeisesti tehä joku ihan oikee 3minuutin mittanen video, jonkin ohjelman käyttämisestä tai jostain.

Muuten ollaan opeteltu vähän PHP:tä, käsivaralta kuvaamista ja tulipa kasattua monikamerasettikin tossa tiistaina nopsaan. Tänään oli sitten animointia, menin tunnin myöhässä kouluun koska väsytti :D Ja kun sinne asti kerkisin ne oli rakentamassa jotain tönöö Blenderillä. En siihen sitten enää päässy mukaan, ei sillä että ois hirveemmin kiinnostanukkaan. Se tunti meni siis täysin YouTubessa ja muuta nettiä selaillessa. Ruokailun jälkeen sitten ruvettiin mallintaan muurahaista, vitsi kuinka jännää. Saatiin neljän tunnin aikana jopa se ruumis valmiiks, ens viikolla sitten kait jatkuu taas.

Mutta eipä tässä muuta, aattelin ilmottaa että olen hengissä. Taidan jatkaa tuon sarjan ettimistä, jos sais jotain uusia ideoita miten vois löytyä jotain..

No comments:

Post a Comment