Pages

Friday, 17 August 2012

Tallinna

Kävästiin viime viikon torstaina koko perheen voimin Tallinnassa päiväristeilyllä. Oli mun eka kerta ikinä Tallinnassa ja pikkusen jännitti! En saanu automatkallakaan oikeen nukutuks sen takia.. Olin sitten hippusen väsyny laivassa ja nukuin yhessä vaiheessa lasten elokuvahuoneen pöydällä.. :D Vähäistä unen määrää ja väsymystä lukuunottamatta reissu oli aivan mahtava! Tallinnassa oli lämmin ja aurinko paisto, suurimman osan ajasta tarkenikin ilman takkia (:

Hirveemmin ei tullu siellä kuvailtua, mutta pari kuvaa voisin kuitenkin tähän pistää.
Minä, iskä ja veli laivan kannella, saavutaan just Tallinnaan.


Siellä oli rennommat suojatiekylttityypit kun Suomessa!

Syömässä
Istuin tossa melkein koko paluumatkan kattelemassa maisemia :D


Helsingin satamaan saapu meidän kanssa samaan aikaan tommonen!
Oltiin Tallinnassa tosiaan viitisen tuntia maissa ja se aika meni ihan hirrrrveeen nopeesti! Tuntu, ettei siinä kerinny juuri mitään.. Kauheesti en mitään ostanu, yhen hupparin, shortsit ja pari laukkua. Kaikkee en jaksanu kuvata, mutta ihan eka ostos oli tommonen ihana iso perässävedettävä/kannettava laukku (:

Tykkään tosta hurjasti, onnistuin vaan hajottaan sen jo samana iltana.. : D Toinen kantokahva lähti toisesta päästä irti, mutta äiti vie sen papalle korjattavaks tässä jossain välissä eikä se menoa haittaa (:

Mutta asiasta kukkaruukkuun. Eilen päästiin jo kymmeneltä koulusta, koska opettaja oli unohtanu, että sen pitäis tulla opettaan meitä. Pitäis kuulemma tuo päivä korvata sitten ens viikon torstaina, mutta en varmaan oo menossa. Ei kai se meidän vika ole, että opettaja unohtaa ni ei meidän siitä pitäis kärsiä -.- Mutta enivei, kävin heittämässä koulumatkatukipaperit opintotoimistoon ja koska ne tädit osaa niin hyvin lukea ne paperit ennen kun antaa sen tukilappusysteemin mikä viedään matkatoimistoon niin mun pitää käydä hakemassa se sitten maanantaina. Koska se täti ei huomannu, että olin jo ostanu yhen bussikortin niin tukikuukausien määrä vähenee yhdellä ja saan tosta rahat takasin. Meh.

No, soitin sitten äidille että lähtiskö se mun kanssa käymään sitten Ideaparkissa ruokakaupassa, kun se oli just aamulla valittanu siitä, että syödään liikaa roskaruokaa ja jotain muuta semmosta. Käytiin samalla Minimanissa ja Tokmannillakin kattomassa Juholle jotain sisustyynyjä, kun verhokangasta jäi yli niin äiti ilmeisesti tekee sille jonkun koristetyynynkin sitten vielä. Huomenna se sitten muuttaa Joensuuhun.. Varmaan tuntuu talo vähän tyhjältä sitten jonkin aikaa ennenkun tottuu asiaan.

Mutta! Löysin Prismasta jotain aivan ihanaa mikä mun oli pakko saada just sillä sekunnilla. Nimittäin Harry Potter Legenda -kirjan!
Eikä se ollu kun 34,90€, mistä yllätyin ihan hirveesti. Toi on kuitenkin ihan tosi paksu ja siinä on ihan hirveesti kaikkee tietoo. Selailin sitä eilen illalla/yöllä jonkin verran, mutta pitää tässä jossain välissä lukee se sitten ihan kunnolla (:

Sitten kun päästiin kotiin niin postissa tuli myös mukava yllätys! Mun tilaama The Hunger Games bly-ray saapui, en yhtään osannu odottaa että se tulis näin aikasin, kun ilmestymispäiväkin on mielestäni vasta huomenna. Mutta ei haittaa yhtään! Ennen töihin lähtöä kattelin toisen bonuslevyn kokonaan ja toisesta osan. Illalla sitten töiden jälkeen kattelin vielä elokuvan (:


Tossa on siis yhteensä kolme levyä, yhessä on pelkästään elokuva ja kahdessa muussa on bonusmateriaalia (: Vähän petyin, kun Peetan ja Katnissin näyttelijöitä ei näkyny juurikaan noissa mitä kattelin jo, eikä niitä haastateltukaan yhtään.. Tiedä sitten mistä johtuu, mutta oli kyllä kiva kuunnella muidenkin tribuuttien tarinoita ja kertomuksia elokuvan tekemisestä (:

Huh kun tuli taas paljon asiaa kerralla. Tässä kaikki taas tältä kertaa ja katotaan, koska saan taas aihetta kirjotella lisää. Koulukin alko nyt ja siellä kun ei mitään ihmeellistä tapahdu niin saapi nähä.

No comments:

Post a Comment