Pages

Thursday, 30 August 2012

Uus taustakuva ja muuta jännää :3

Aloin vähän kyllästyyn tietokoneen taustakuvaani ja ajattelin sitten väsätä uuden. Vanha oli joku Windowsin valmis tausta, missä oli semmosia valkosia hyypiöitä, söpö kun mikäkin, mutta rupes vaan kyllästyttään.

Hetken väännettyäni tän kanssa oli lopputulos tämän näköinen:
Ja itse näytössä se näyttää tältä:
Oon ihan suhteellisen tyytyväinen tohon (: Kolme lempparinäyttelijää ja varmaan vaikee arvata, kuka niistä kolmesta on se ihan ykkös suosikki tällä hetkellä.. :D Edustuksessa USA, Iso-Britannia ja Espanja. (Adrin nimi kirjotetaan oikeesti Adrían Rodríguez, mutta koska fontit ei tunne tota í:tä, niin kirjotin normaalilla i:llä..)

Jos sitä jossain vaiheessa innostuis tekeen kunnon ulkoasun tälle blogillekin, en vaan ikinä saa siihen mitään kunnollista ja kivaa ideaa. Ja sitten, jos satun saamaan niin en ainakaan saa sitä toteutettua niinkun haluisin... Mutta ehkä tämä tästä vielä jossakin vaiheessa, kun on aikaa ja innostusta panostaa siihen vähän enemmänkin kun vajaa 30min..

Tänään en taas koulussa saanu mitään aikaseks, ei vaan toi animointi oikeen jaksa kiinnostaa. Kattelin vaan koko aamun Física o Químicaa, puoli kahelta oli koulukuvaus ja sitten lähin kolmen aikoihin pois. Käytiin Roopen kanssa siinä sen mummilla pyörähtämässä, saatiin siellä syödäksemme lohta ja perunamuussia, toosi hyvää salaattia ja jälkkäriks Ben&Jerry's jätskiä :3 Matkaan lähti myös dallaspullia. Pikkusen koitin siellä tehä vähän espanjan kirjasta tehtäviäkin, mutta se on jokseenkin turhauttavaa kun ei voi tarkistaa niitä mistään.. Pitää tilata se tarkistuskirja kunhan palkka tulee.

Ajattelin tässä tän vuoden aikana varmaankin ostaa itelleni kaikki Serranon perheen tuotantokaudet, Física o Químican tuottarit ja loput Maa aikojen alussa -leffat. Menee pikkusen liikaa rahaa, mutta mitä minä en tekisi DVD:iden vuoksi.. DVD fanaatikko kun olen, mun on pakko omistaa kaikki hyvät ja vähän vähemmän hyvät elokuvat ja hyvät TV-sarjat.

Tykkään noista FoQ:n tuottareiden kansista ihan hirveesti, ne on ihan sairaan kivat :3
Tuossa on ykkönen, kakkonen ja kolmonen seittemästä. Mun on NIIN pakko saada noi! Vaikkei niitä löydykkään enkun tai suomen teksteillä, mutta espanjaahan tässä opiskellaan niin ei se mitään! :D

No comments:

Post a Comment