Pages

Friday, 7 September 2012

TAOFest

Nyt se on ohi. Keskiviikkona mentiin 12 kouluun ja klo 18 alko trussien, kameroiden ja ääni-&valopöydän kasaaminen. Hommassa oli mukana kaikki meidän AV:t ykkösistä kolmosiin ja päästiinkin kotiin "jo" puoli yhentoista aikoihin. Eilen sitten mentiin jo heti kaheksaks takasin Tampere Areenalle ja monikameraporukka meni pistään monikamerasettiä pystyyn isoon saliin ja osa jäi sitten pikkusaliin pistään mikkejä yms. kuntoon.

TAOFest alko sitten klo 13.00 ja kesti sinne ~neljään. Oli muuten tosi huonosti organisoitu systeemi, koska passeja ei riittäny kaikille työntekijöille. En käsitä miten se voi olla mahdollista. Yks juontajista ei kerinny harjotuksiin ja muuta semmosta.. Järkkärit sitten rupes meille valittamaa, kun meillä ei niitä passeja ollu.. Ykköset kun oli vieny nekin vähä mitä meille AV:lle oli annettu vaikka ne ei ollu siellä edes varsinaisesti töissä! No niiltä sitten vietiin ne ja annettiin niille, jotka niitä oikeesti tarvi. Itsehän sain Esiintyjä-passin.. : D

Ihan hyvin meni koko systeemi sit muuten loppujen lopuks, Turmion Kätilöt ei soittanukkaan siellä vaikka piti, koska paikan omistaja oli sanonu ettei ne saa soittaa siellä. Tilalle sit ilmeisesti tuli joku toinen bändi, mutta siitä en tiedä sen enempää kun en ollu siinä salissa töissä missä ne esiinty.

Neljältä pääsiin purkaan kamoja ja oltiin aika supernopeita, kun päästiin lähteen jo siinä pikkusen ennen kuutta (:

Siitä ajoin sitten suoraan käymään kaverin kämpillä, johon se muutti just viime viikolla. Oli ihan kivan näkönen kolmio. Tänään ois siellä sitten tarkotus olla tuparit illemmalla, mutta sitä ennen hierojalle ja Ideaparkiin vähän shoppaileen ^^Alkuun meillä oli siellä siis vaan tollaset rannekkeen, mitkä oli kaikilla jotka sinne tuli. Järkkärit just siitä rupes valittan kun ei ne pysty erottaan sitten työntekijöitä muista, jos kaikilla on vaan rannekkeet.

Mutta eipä tässä muuta ihmeellistä. Ens viikolla ois Maailmantango ja sitten loppuukin ainakin toistaseks nää isot projektit. Luojan kiitos.

No comments:

Post a Comment