Pages

Tuesday, 6 November 2012

Jee

Tämmöstä tänään ja koko loppukuun.
Pääsin tosiaan alottaan lopputyön/tv-tuotannon näytön editoimista. Perjantaina vielä kuvaan vähän ja kattoon asiakkaan kanssa materiaalia läpi. Mitä on tällä hetkellä jotain 1½h ehkä. Siitä sitten 3-5 minuutin videoo väsäämään vaan! Ja marraskuun loppuun pitäis olla valmista, saan vähän ahkeroida mutta ei se mitään. Ainakaan ei tule tylsää.

Maailmantangon editoinnin sain valmiiks, thank god! Yks työ vähemmän murehdittavana. Vielä pitäis keksiä mistä teen äänituotannon näytön ja työssäoppimispaikkakin pitäis ettiä. Ja kysyä sitten siinä samalla voinko suorittaa siellä AV-tuotanto projektien näytön, koska sekin ois vielä tehtävänä. Too much stuff to do! Mutta kohta on loma ja sitten enää 5kk ja meikä valmistuu. Yay! Sitä päivää on odotettu (ja odotetaan vieläkin) kun kuuta nousevaa ja kohta se on täällä. Sanoin kuvaamattoman ihana tunne.

Asiasta kukkaruukkuun: ens viikolla ois reissu Helsinkiin parin kaverin kanssa kattomaan Niko Kivelää ja Sami Hedbergiä! (Tässä kohtaa teidän pitää olla kateellisia eiks nii?) Kaveri osti synttärilahjaks itelleen, mulle ja sit tälle kolmannelle henkilölle niiden esitykseen liput. Eihän tässä ole kun kuukausi aikaa mun synttäreihin, mutta en valita! Koska Niko Kivelä♥ Sami Hedbergistä en tykkää niin paljoa, mutta en pistä pahakseni sitäkään.

No comments:

Post a Comment