Pages

Me

Tältä sivulta löytyy vähän tietoa minusta itsestäni.

Nimi: Iida Varpukoski
Lempinimi: Ipi
Pituus: ~155cm
Syntynyt: 10.12.1993
Asuu: Hakkari, Lempäälä
Siviilisääty: Seurustelee
Hiustenväri: Luonnostaan blondit, tällä hetkellä punaiset
Silmien väri: Siniharmaat

Olen syntynyt Vaajakoskella/Jyväskylässä, josta muutimme Lempäälään, kun olin yhden vanha ja siitä lähtien olen asunut siellä. Perheeseeni kuuluu isä, äiti, minua kaksi vuotta vanhempi isoveli ja koira.

Koira on 30.7.2006 syntynyt cairnterrieri narttu ja se on minun oma. Viralliselta nimeltään CandyCairn Cover girl, mutta tottelee nimeä Takku. Melko huvittava tapaus suurimman osaa aikaa, mutta välillä se käy hermoille. Taitaa olla hieman luonnevikainenkin, mutta ei olla käytetty missään luonnetesteissä ikinä vaikka olis se ihan kiva käydä kattomassa mitä siitä sanottais.

Opiskelen audiovisuaalista viestintää Tampereen ammattiopistossa ja valmistun toivottavasti keväällä 2013. Harrastan dataamista, lukemista, valokuvaamista, elokuvien katsomista, lumilautailua ja kavereiden kanssa hengaamista.


Haaveena olis joskus päästä ulkomaille töihin kunnolla elokuvien kanssa ja olishan se hieno, jos joskus pääsis esim. niin hyväks cinematographeriks, että vois saada Oscarin ^^' Mutta saa nyt nähdä miten käy (: